Bedrijfsvideo met motion design 

By | 12/03/2021

Wil je graag een bedrijfsvideo met motion design laten maken? Dan ben je zeker niet de enige. We zien namelijk dat er de laatste jaren steeds meer vraag is naar de bedrijfsvideo met motion design. Door te kiezen voor deze vorm van content is het mogelijk om jouw doelgroep altijd weer van de juiste content te voorzien. Benieuwd wat de grootste voordelen zijn van een video met themotion3 motion graphics? Lees dan snel even verder, in dit artikel hebben we de belangrijkste info voor je verzameld.  

Voordelen van bedrijfsvideo met motion design

Het grootste voordeel van een bedrijfsvideo met motion design is dat je zorgt voor een video die leuk is om te bekijken. Een klant vindt het een stuk leuker om een animatie te kijken dan om een saaie folder door te lezen. Dit brengt met zich mee dat ze beter op zullen letten. Een groot ander voordeel is dat een bedrijfsvideo met motion design aanzienlijk goedkoper is dan het laten maken van normale video’s.  

Live-action video’s zijn bijvoorbeeld veel duurder doordat je niet alleen dure camera’s nodig hebt maar vaak ook nog eens gebruik moet maken van acteurs bij het opzetten van de video. Animatievideo is veel makkelijker en brengt dan ook gelijk minder kosten met zich mee voor jouw onderneming. Cloud based programma’s maken het gemakkelijk om online video’s te maken met eenvoudige dragand-drop tools. Door deze voordelen is het laten maken van een bedrijfsvideo met motion design echt dé keuze om te maken voor jouw onderneming!