Zelf een narrowcasting systeem bouwen een goed idee? 

By | 15/03/2020

Een narrowcasting systeem  is een netwerk van beheerde schermen en ondersteunende elementen die de digitale wereld naar offline ruimtes brengen. De tastbare elementen zijn onder meer mediaspelers en displays, terwijl de immateriële elementen doelstellingen en contentmanagementsoftware omvatten.  

Resultaat 

Een systeem brengt ze samen om de beste resultaten te creëren voor jouw bedrijf.  Als je eenmaal overtuigd bent van de voordelen die narrowcasting systeem voor jouw bedrijf kan opleveren, zal je gelijk aan de slag willen gaan om jouw eigen narrowcasting systeem te maken. Echter, zoals met alle dingen, is er geen garantie op succes zonder dat je je goed voorbereid. Een narrowcasting systeem is een geweldige tool om te hebben, maar het wordt helaas nog altijd met regelmaat ineffectief geïmplementeerd. 

Zelf doen of toch maar uitbesteden? 

Is het daarom verstandig om het zelf te doen? Of is het toch handiger om een professional in te schakelen? Tenzij je goed bent met techniek raden wij je niet aan om zelf aan de slag re gaan met het bouwen van een narrowcasting systeem. Dit komt met name door het feit dat je niet precies weet wat je doet of waar je mee bezig bent. Heb je wel wat meer ervaring met techniek en ben je bekend met de stappen die er genomen moeten worden dan zou je het wel zelf een kans kunnen geven. Door gebruik te maken van een goede dienst is het op zich niet al te lastig, mits je dus weet wat je doet.